Skogstien

Barns første møte med barnehagen kan være både spennende og skremmende. En av de viktigeste rollene vi lekeglade voksne har, er å gi barn ulike opplevelser bygd på trygghet og omsorg, lek og glede. Vi arbeider for å fremme barns utvikling, læring, vennskap og for å utvikle glade og selvstendige mennesker.

Skogstien er en småbarnsavdeling (0-3 år) med 17 fantastiske barn og 5 engasjerte voksne som setter lek, læring og kreativitet høgt.

Vi er en avdeling som er veldig glade i å være ute og friluftsliv er høyt prioritert hos oss. Vi finne på mange forskjellige og spennende aktiviteter utendørs. Alt fra å gå på oppdagelsesferder, lage taubane til kosedyr, matlaging på bål og masse lek, bare for å nevne litt.

Vi er også glade i å være inne, hvor vi da benytter oss mye av smågrupper for å skape mer ro og konsentrasjon der det enkelte barnet kommer frem i forhold til lek og aktiviteter, og for å fremme kontakt og stimulere til vennskap. Men også for å trene på områder som språk, motorikk og sosiale ferdigheter.  I smågrupper liker vi å male, synge og danse, leke med dukker og biler, lage mat og eksperimentere.

Vi er en avdeling med mye glede å gi, og skape. Vi liker oss aller best på gulve hvor vi da bli en aktiv del av barnas lek. Vi på Skogstien ønsker å gi barn en fantastisk start på livet.

Skogstien

 

 

Personvern og cookies